Inchirieri masini mici in Bucuresti – Citroen C1

Citroen C1, este cea mai mica masina pentru oras de la Citroen ce iti poate simplifica stilul de condus. O proiectie asupra viitorului se bazeaza pe faptul ca masinile mici nu vor polua atat de mult mediul inconjurator, deoarece tehnologia motorului este conceputa intr-un mod in care sa se consume foarte putin combustibil si astfel sa putem renunta la masinile foarte mari ce consuma prea mult combustibil.

Designul exterior al masinii scoate in evidenta faptul ca o masina cu care merita sa circuli  este conceputa cat sa transmita o atmosfera calduroasa si prietenoasa.

Citroen C1 este dedicata persoanelor care au nevoie de o masina nu prea mare, care sa consume putin si care sa fie cat mai ieftina in momentul in care o utilizezi. Este putin rigida, iar suspensiile contribuie la acest aspect, insa se comporta foarte bine pe drumurile de oras.

Daca ai nevoie de aceasta masina in oras, totul este permis cu o astfel de masina. Insa, pentru concedii, pentru drumuri lungi si daca doriti o masina cu care sa iesiti in evidenta cat de cat, va recomand Opel Corsa.

Citroen C1 este o masina care se parcheaza foarte usor, ocupand putin spatiu fiind perfecta pentru drumurile urbane. Portbagajul este limitat, insa daca ai chiar foarte multe bagaje sau ceva de transportat, ai putea sa rabatezi bancheta din spate.

Volanul este reglabil doar la nivel de inaltime, iar scaunul soferului se poate manevra in spate si in fata.

Am facut o selectie de preturi pe diferite site-uri, costurile fiind foarte modeste in comparatie cu alte masini.

Pe site-ul www.autostil.net, gasiti cea mai buna oferta, avand cele mai mici preturi, iar garantia fiind de doar 150 € :

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 21€ 20€ 18€ 16€ 150€

Alte oferte de inchiriere Citroen C1

www.rent-car.ro

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 21€ 20€ 18€ 16€ 150€

www.inchirierimasini-rentacar.ro

perioada/zile 1-6 7-13  >14
pret/zi 24€ 22€ 20€

www.eurocars.ro

perioada/zile 1-3 4-7  8-14 15-21 >22
pret/zi 29€ 27€ 25€ 22€ 21€

www.inchirieri-de-masini.eu

perioada/zile 1-3 4-7  8-15 >15 Weekend (vineri pana duminica)
pret/zi 28€ 25€ 23€ 20€ 80€

Asadar, cum informatia este la indemana oricui si totul este atat de simplu pentru a putea sa faci atat de multe lucruri extrem de usor si de rapid, sfatul meu pentru cei care au cateva treburi prin oras si nu dispun de masina, iar mijloacele de transport cum ar fi metroul, tramvaiul, troleul sau taxiul li se par obositoare, sacaitoare si neplacute, este sa isi simplifice munca si sa inchirieze cea mai ieftina masina de la companiile de inchiriat masini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *