Inchirieri masini Romania pentru pelerinaje

Pentru ca tara noastra este asa de frumoasa si exista atat de multe locuri de vis de admirat, pentru vizitatorii turisti exista posibilitatea inchirierii unei masini spre a se putea bucura de calatorie. Incantarea ii poate cuprinde pe turisti atunci cand  viziteaza manastirile din Maramures. Aceasta mica excursie ar putea dura intre 15 zile si 45 de zile pentru ca in acest timp sufletul sa se umple de caldura, de bunavointa si de pace.

As recomanda manstirile din Moldova, aici se vor observa ca oamenii sunt mai blanzi, mai calmi, mai credinciosi, iar ospitalitatea lor este impresionanta. Este o atmosfera calda. Pe langa oamenii deosebiti ce vor fi intalniti, vor exista numeroase  peisaje natural care incanta ochii celor ce viziteaza locurile respective.

Cateva manastiri care merita intr-adevar sa fie vizitate sunt  Manastirea Neamt, Manastirea Secu, Sihastria, Sihla, Agapia, Varatec, Bistrita, Manastirea Pangarati.

Un real avantaj atunci cand apelati la rent a car este faptul ca se poate inchiria si un sistem de navigare GPS doar pentru 3 euro / zi, fiind foarte usor sa va ghideze dintr-o parte in alta.

De altfel puteti apela  la serviciile pentru inchirieri pe termen lung. Daca vacanta dumneavostra va dura peste 30 de zile, preturile se vor putea negocia foarte usor.

Pentru ca apelati la companiile rent a car profesioniste, va vor fi oferite cele mai bune conditii pentru ca siguranta si confortul dumneavoastra sa fie prioritare.

Se poate opta pentru orice masina doriti, deoarece exista masini  pentru toate gusturile si care se incadreaza pentru fiecare clasa in parte: low cost, economy, family, lux.

Exista posibilitatea sa inchiriati chiar si microbuze, daca reusiti sa strangeti un grup de 7+1.

Acum ca se apropie frigul, masinile din flota firmelor de inchirieri masini sunt verificate pentru o buna functionare si sunt adaptate conditiilor de iarna,s-au verificat sistemele de incalzire interioara, dezaburirea si acolo unde a fost cazul si incalzirea scaunelor, asadar toti clientii pot apela cu incredere la firmele rent a car.

Firmele rent a car sunt responsabile pentru masini si de aceea este nevoie ca mereu sa se asigure ca acestea sa respecte toate regulile pentru circularea pe drumurile din Romania.

Pentru toate masinile se poate pune la dispozitie contra unei sume modice urmatoarele:

scaun copil – 3 /zi

lanturi zapada – 2 /zi

portbagaj exterior – 4 /zi

suport schiuri – 4 /zi

suport bicicleta – 4 /zi

Iar acum la sfarsitul articolului va intrebati poate cum va ajuta utilitatea practica a informatiilor scrise pentru inchirierile de masini?

3 comentarii la „Inchirieri masini Romania pentru pelerinaje

  1. Pingback: Inchiriaza o masina de familie pentru vacantele tale din strainatate | Inchirieri auto

  2. Pingback: Cum gasesti firme rent-a-car | Inchirieri auto

  3. Pingback: Tipologia soferului de rent a car | Inchirieri auto

Comentariile sunt închise.