Ofertele speciale de rent a car

Putini stiu ca inchirierea unei masini are numeroase avantaje. Aceasta lacuna poate fi asemanata cu orice alta activitate din viata cotidiana. Nu stim cu adevarat ce emotie genereaza sau ce valoare are un tablou pana nu intram intr-un muzeu!

O parte din vina pentru necunoasterea avantajelor pe care le prezinta numeroasele servicii de rent a car din Romania o poarta chiar companiile de profil care nu sunt mai agresive in a-si promova serviciile, in a promova avantajele indiscutabile ale inchirierii unei masini, cateodata chiar in detrimentul proprietatii.

Dupa cum stim multi dintre noi, platim rate enorme pentru autoturismul din fata blocului, prime mari de asigurare CASCO pentru ca ne oblige banca, cheltuieli astronomice pe schimburi de ulei si alte revizii obligatorii la service. Cu toate acestea ne folosim prea putin de acest autoturism personal, consumator de sume mari de bani chiar daca sta linistit 340-350 de zile pe an in parcarea din fata blocului.

Deci, revenind la ideea principala a acestui articol, remarcam ca inchirierea unei masini nu este nici pe departe atat de scumpa cat ar parea la prima vedere si, cei care apelam la astfel de servicii mai stim ca aceste companii de rent-a-car ne ofera si oferte speciale care mai de care mai interesante.

Ofertele de loialitate, reducerile pentru rezervarea unui autoturism din timp precum si cele pentru inchirierea pe termen lung va pot aduce la concluzia ca inchirierea unui autoturism este mai ieftina chiar si decat mersul cu RATB-ul.

Pe langa placerea de a conduce autoturismul preferat, pe langa varietatea mare de autoturisme puse la dispozitie de companiile de rent a car, prin oferta lor extrem de generoasa, ofertele speciale sunt un prilej de a incerca aceste servicii de inchirieri auto care sunt foarte populare in toate tarile civilizate.