Siteuri de rent a car

site-uri rent a carDin cate am observat siteurile de rent a car au inceput sa ase inmulteasca ca ciupercile dupa o ploaie sanatoasa de vara. Se stie ca afacerile cu masini de inchiriat au anul acesta o oarecare crestere in sensul ca incep sa isi revina dupa o lunga si dureroasa perioada de convalescenta datoratat in principal crizei economice.

Siteurile acestor noi companii de inchirieri de autoturisme sunt foarte numeroase, din ce in ce mai numeroase, marea majoritate a companiilor de inchirieri auto fiind, se pare, din capitala.

Practic, “batalia principala” in mediul online in promovarea siterilor cu masini de inchiriat sau microbuze de inchiriat se da pe cuvinte si expresii cheie, de multe ori webmasterii acestor siteuri cazand de-a dreptul in ridicol prin folosirea, cateodata la intamplare, a anumitor termeni.

Preturi masini Bucuresti de inchiriat” de exemplu, mi s-a parut unul dintre cele mai interesante titluri de pe un site de rent a car din Bucuresti ca sa nu mai zic de “Inchirieri auto in Bucuresti ieftine”. La un alt capitol, pe acelasi site, apare si un titlu care initial ma facuse curios sa vad despre ce firme de inchirieri este vorba pentru ca se intitula “Firme de inchirieri auto” dar, stupoare, cand citesc continutul acestuia remarc ca se vorbeste doar de o singura firma de inchirieri auto in Bucuresti, in speta firma caeia ii apartine siteul.

Pana una alta, s-ar putea ca in spatele acestui site sa se ascunda de fapt o persoana independenta, deoarece tot parcul de masini de inchiriat prezentat sunt numai poze de pe alte siteuri, nu exista un nume de identificare al acestei companii de rent-a-car iar ca numar de telefon de contact se precizeaza doar un telefon mobil.

Este meritoriu ca tot mai multi antreprenori se orienteaza inspre afacerile cu inchirieri auto dar, din punctul de vedere al consumatorului, trebuie sa aveti o atentie sporita la cine apelati.

Poate va vor incanta preturile mai mici dar care, intr-un final se pot dovedi preturi prea mari mai ales in timp cheltuit dar si alte pierderi colaterale cum ar fi costuri mari cu combustibilul sau asigurari sau alte pretentii banesti din partea unor intreprinzatori nu tocmai binevoitori.

Companiile serioase de inchirieri auto din Bucuresti sau din tara ofera date complete pe siteurile lor privind starea masinilor, datele de identificare ale firmei, conditiilor contractuale, etc. Poate fi usor sa inchiriezi o masina dar, daca nu suntem atenti de unde inchiriem acest autoturim ne putem complica inutil viata.