Nevoia de a fi informat despre serviciile de inchirieri masini

Motto: „In cele din urma Internetul va deveni la fel de raspândit si utilizat precum este electricitatea astazi”

Michael Dell, fondator al companiei Dell Computers

fii informat despre serviciile de rent a carIntr-un ritm destul de lent la inceput, apoi din ce in ce mai alert, au inceput sa apara si pe piata din tara noastra companii de inchirieri masini. Acestea au inceput sa determine o pozitionare mai corecta si mai eficienta a acestei profesii pe piata. Un prim pas deosebit de important a fost aparitia primelor site-uri de inchirieri auto si pregatirea celor dintâi specialisti pentru a raspunde cerintelor clientilor.

Ritmul de dezvoltare al societatii, fenomenul globalizarii, cu toate fatetele sale, integrarea tarii noastre in structurile europene, toate aceste conditionari determina o schimbare de viteza si in modul in care realizam activitatea de inchirieri de masini. Nu are nimeni rabdare sa recuperam decalaje istorice. Timpul costa bani, societatea se schimba, iar companiile de profil trebuie sa se pozitioneze cât mai bine in spatiul public.

Pentru a realiza vizibilitatea companiilor de inchirieri masini trebuie ca informatiile transmise prin toate mijloacele moderne sa poata fi puse la dispozitia publicului tinta si pentru aceasta  avem nevoie de multa creativitate.

Mai intâi de toate, un site specializat in inchirieri masini trebuie sa incerce sa satisfaca nevoia de informatii a grupurilor-tinta care il utilizeaza. in principiu, toata lumea are acces la internet si din ce in ce mai multi oameni il folosesc.

Structura site-ului trebuie sa permita celor care il acceseaza sa obtina rapid informatiile pe care le cauta. Este crucial sa se tina cont de profilul si de asteptarile acestora.

Pentru a comunica eficient cu un segment al publicului, cum ar fi, sa spunem, cu beneficiarii, atunci este bine sa se ofere publicului toate ocaziile posibile de a pune intrebari despre modalitatea de a inchiria o masina in conditii optime, si apoi sa se transmita comentariile, sub forma cea mai convenabila acesteia: FEEDBACK-ul.

Comunicarea cu potentialii clienti trebuie sa includa si detalii despre caile prin care se poate raspunde: fax, adresa de mail, adresa de internet, linie verde. Trebuie specificat, intr-o maniera prietenoasa, ca intrebarile si comentariile sunt asteptate cu interes.

Intrebarile la care se raspunde sunt un foarte bun mijloc de publicitate, deoarece ele sunt reale, iar daca cineva doreste sa afle raspunsul la o anume intrebare, exista sanse ca si altii sa fie interesati acelasi lucru. Oamenii gasesc ca este mult mai interesant sa citeasca despre intrebarile si experiente altor semeni de-ai lor, sa le afle parerile si experientele .

Be Sociable, Share!