Consiliere pentru inchirerea unei masini

„Orice vrei sa faci, e tot timpul decizia ta.”
Wayne Dyer

Stiu ca esti destul de inteligent sa ai grija de toate aspectele din viata ta. De ce sa fie diferit cand vine vorba de masini?
Cauti sa-ti inchiriezi o masina, sa faci o calatorie cu masina perfecta si iti dai seama ca nu sti nimic despre acest lucru, ca regulile dupa care te-ai ghidat nu te-au adus acolo unde ti-ai dorit. Hai sa vedem ce ai facut pana acum, care a fost calea pe care ai urmat-o si te-a adus pana aici?
Daca esti in cautarea celor mai la moda masini, a celor mai cunoscute si populare branduri, nu trebuie decat sa dai click si sa cauti cele mai bune firme pentru inchiriat masini.
Veti fi indrumati spre ce va doriti cu adevarat.
Ce astepti? Crezi ca cineva  va ghici pur si simplu ce masina doresti si iti va pune la dispozitie fara sa clipeasca aceasta masina? Nu exista asa ceva. Trebuie sa dai detalii despre ce masina vrei, unde vrei o sa mergi cu ea, cate persoane …

„De ce trebuie sa ma chinui eu atat sa inteleg atatea chestii ca sa am parte de o masina? Eu trebuie sa fac totul?”

Nimeni nu te obliga sa sti totul … Lasa-te pe mana specialistilor in inchirieri masini.

Cum faci asta? Teoria e teorie dar practica ne ajuta pe toti pana la urma.

Nu te sfii sa ceri o lista cu ce-ti poate oferi firma de inchirieri masini. Daca ti-e greu sa alegi pentru ca nu stii, roaga sa-ti puna la dispozitie o persoana competenta care sa poata sa raspunda intrebarilor tale.

Daca pentru o clipa ti se pare prea greu, gandeste-te cat de greu ii este specialistului sa te faca sa intelegeti totul, intr-un timp scurt, despre masina care urmeaza sa o inchiriezi. Fa o lista cu lucrurile care ti le spune si cu actele care trebuie sa poti inchiria masina. Tu alegi! iti datorezi asta!

Actioneaza cu curaj si fii o persoana care obtine ceea ce isi doreste! Daca astepti ca altcineva sa decida pentru tine, daca crezi ca soarta te va ajuta , te inseli.

Iti garantez ca va merita calatoria.

Be Sociable, Share!