3 masini pe care trebuie sa le conduci

Exista cateva lucruri de care un barbat tine cont in viata. Sunt obiectivele pe care le are in viata, dezvoltarea sa personala, sa fie bine platit, sa aiba o femeie puternica alaturi care sa il sustina in tot ce face, sa construiasca ceva in decursul vietii si sa calatoreasca cat mai mult

Automobilele elegante au fost dintotdeauna asociate cu femeile frumoase, existand o mica conexiune intre acestea doua : femeile frumoase, adora masinile frumoase.

Vorbim despre o atitudine aparte, despre aspect, despre design, despre stralucire, iar unele masini spun aceste lucruri doar cand le vezi. Femeilor nu le pasa de caii putere ai masinii, de motorul acestora, de viteza care prinde masina respective, insa vor fi  directe si vor recunoaste imediat daca o masina arata superb sau nu.

Va prezint mai jos trei masini care merita sa le ai  macar pentru cateva zile, apeland la servicii de inchirieri masini :

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat este o masina foarte bine proiectata, spatioasa si frumoasa . Insa exista ceva in design-ul ei care ne face sa fim mai atrasi de ea decat alte masini de la Volkswagen.

Este un automobil rafinat, cu linii drepte si moderne care se face remarcata prin spatiul de depozitare ale bagajelor si prin confortul oferit. Printre acestea , motoarele sunt  foarte puternice si economice.

Aceasta se poate inchiria cu un buget destul de scazut pentru preturile de criza din Romania :

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 55€ 53€ 50€ 47€ 300€

Asadar, pentru o tura la mare sau la munte este masina potrivita pentru a atrage dupa ea o multime de priviri.

BMW 320D

La inceput, nu m-au atras deloc masinile de la BMW . Insa am avut o perioada in viata mea , cand atrageam doar BMW-uri si nu stiu cum se facea ca aproape in fiecare saptamana ma zaream plimbandu-ma in diferite modele BMW. Doar ca cea pe care am remarcat-o in mod deosebit  si m-a facut sa imi schimb radical parerea despre aceasta marca, a fost BMW 320 D.

Acest model si-a consolidate pozitia in topul celor mai bine vandute automobile BMW ,avand un design sport  si prinzand foarte repede viteza. Partea laterala vine cu ceva in plus, fata de celelalte modele, avand un efect viziual remarcant , din cauza formei bombate a capotei. Dimensiunile exterioare au fost subtil majorate, astfel marind spatial din interiorul masinii.

Interiorul masinii a fost finalizat cu variate decoratiuni in argintiu mat , la fel ca versiunea de baza, ajungand pana la aluminiu si ornamente din lemn.

Pentru persoanele care punctual forte este economia, au la dispozitie acest model , care are un consum mediu de doar 4,1 l / 100 km , viteza maxim fiind de 230 km / ora  si demarajul cuprins intre 0 si 100 km in 8 secunde, puterea motorului fiind de 163 CP .

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 65€ 63€ 59€ 54€ 300€

Mitsubishi L200

Acest model de la Mitsubishi , este un model de teren,  punand la dispozitie un sistem de sigurantă pasivă, face mai sigura protectia in cazul unei lovituri din spate.Loviturile din spate sunt cel mai des intalnite cauze a accidentelor si aceea cei de la Mitsubishi au proiectat special locurile , in asa fel incat partea superioara a corpului pasagerului sa se lipeasca mai rapid de scaun sis a fie sustinute in acelasi timp si capul , si gatul si spatele datorita spatarului si a tetierei.

Mitsubsihi L200 este realizat la un standard ridicat de calitate,oferind aceleasi avantaje in teren accidentat , cat si flexibilitate in manevrare precum vehiculele cu tractiune integrală, de exemplu –  Jeep-ul.

Sistemul de tractiune integral este controlat electronic si poti dispune de trei moduri care pot fi alese in functie de cerintele si nevoile soferului si de conditiile rutiere.

Cei care conduc o astfel de masina se pot juca intre modurile de tractiune integrala, tractiune integral cu diferential blocat si tractiunea pe spate , apasand un singur buton de selctare a modului de transmisie care se afla pe consola centrala.

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 63€ 60€ 55€ 50€ 300€

 

Be Sociable, Share!