Inchirieri masini online

Vremea a trecut, tehnologiile devin din ce in ce mai sofisticate, se inventeaza tot felul de sisteme care sa usureze comunicarea si socializarea internationala. Astfel suntem in era internetului, o era care ofera omului modern foarte multe avantaje, ii usureaza viata daruindu-i acces la cat mai multe informatii si bineinteles economiseste mult timp, plata facturilor facundu-se online, existand magazinele virtuale, unde poti in cateva secunde comanda absolut tot ce vrei si tot ce ai nevoie, poti avea acces la stiri, filme, muzica si alte informatii din toate domeniile.

Exista posibilitatea pentru cei mai comozi indivizi sa isi aranjeze vacantele cu ajutorulul Internetului, cautand firme de inchirieri masini, cum ar fi AutoGrand Rent Car . Daca faci rezervari on-line la aceasta companie pentru diverse masini, ti se ofera o reducere de 9%, cu cel putin 20 de zile inainte de ziua inchirierii, doar daca contravaloarea este platita din timp.

Exista cateva mici conditii pentru a putea inchiria o masina de la companiile rent a car. Se tine cont de varsta, clientul trebuie sa aiba minim 2 ani, sa fie posesor al permisului de conducere de peste un an si sa aiba pasaport sau titlu pentru sejur valabil.

De altfel, automobilul inchiriat va fi inmanat intr-o stare buna de functionare, iar in cazul vreunui eveniment rutier, clientul va anunta imediat proprietarul pentru a va indruma si a va oferi instructiunile potrivite situatiei respective.

Autoturismul se livreaza cu rezervorul de combustibil plin, iar masina se preda tot cu rezervorul de combustibil plin. Pe durata calatoriei, combustibilul este datoria clientului, deoarece acesta va folosi masina inchiriata si, de asemenea trebuie sa verifice mereu nivelul uleiului.

Ce mai este important sa stiti este ca livrarea si restituirea automobilului are loc la sediul companiei de inchirieri masini sau in cazul cererii clientului, masina poate sa fie adusa la aeroport sau in alte locatii din Romania, pe baza unui tarif convenit.

De altfel, se pot inchiria si unele utilitati si echipamente cum ar fi: scaun pentru copil, sistem de navigatie GPS, lanturi de zapada, portbagaj exterior, suport schiuri, suport bicicleta.

Aveti la dispozitie diferite marci de masini, pentru diferite buzunare si diferite gusturi.

De altfel, vi se pun la dispozitie orice informatie doriti pe e-mailul personal si totul se poate aranja incat eforturile dumneavoastra sa fie minime.

Ca si client, aveti dreptul la informatii actualizate si concise, dreptul la clauze contractuale echitabile si dreptul la consiliere personalizata, in legatura cu vreo problema legata de inchirierea automobilului.

Tot on-line puteti citi conditiile contractuale, puteti verifica elementele care sunt incluse in pret, eventualele costuri suplimentare pe care le veti plati pe durata perioadei in care folositi masina, puteti verifica termenii privind anularea contractului si puteti verifica alte posibile restrictii, ramanand ca atunci cand mergeti sa preluati masina, sa luati cu dumneavoastra doar o copie tiparita.

Be Sociable, Share!