Ce date trebuie sa furnizezi firmei de rent a car pentru a inchiria o masina

Ai cautat in ultimul timp sa afli informatii despre cum sa iti inchiriezi o masina, te-ai documentat bine, ai cercetat site-urile companiilor de inchirieri auto, ai optat deja pentru o agentie de unde sa iti inchiriezi masina, stii exact ce masina vrei, insa mai ai 2 pasi de facut si nu stii cum sa treci la actiune.

Ai nevoie de inca putine detalii pentru a ajunge la volanul masinii pentru care ai optat – sa rezervi masina si sa o preiei. Dar intervine o problema: nu stii exact ce anume iti trebuie pentru a rezerva masina.

Haideti sa vedem: e simplu…

In primul rand, numele este extrem de important, deoarece cu buletinul tau si cu permisul te vei prezenta sa ridici masina si sa completezi formularele si documentele pentru inchiriat.

Un al doilea pas extrem de important este sa specifici modelul masinii pentru care ai optat. In caz ca ai nelamuriri sau esti putin dezorientat, deoarece exista si o alta masina pe care ai vrea sa o inchiriezi, cei de la compania de inchirieri masini sunt disponibili de a-ti oferi consultanta, ca in functie de cerintele tale, sa pleci chiar cu masina potrivita tie.

Dupa acesti doi pasi, ora,data si locul unde vi se va preda masina este iarasi util de completat, deoarece acolo unde ati stabilit acest lucru,va veti duce sa o preluati. Locatia poate fi stabilita fie la aeroport, fie oriunde in Bucuresti. In cazul in care, se doreste livrarea masinii la aeroport, este necesar sa specificati compania cu care zburati, numarul zborului si evident, aeroportul (Baneasa sau Otopeni). Cand veti sosi la aeroport, veti fi asteptat in zona pentru vizitatori  de un reprezentant al companiei de inchirieri ce va avea un banner cu numele pe care s-a facut rezervarea, iar apoi veti fi condus la autoturism unde veti completa contractual si veti verifica masina in interior si exterior.

Pretul pentru livrare este de 10 euro si daca doriti suplimentar sistem de navigatie se mai aduga inca 3 euro/zi. Pretul pentru inchiriat masina include asigurarile, kilometrii nelimitati, taxele, rovigneta si TVA-ul.

Trebie sa aveti in vedere ca pe toata perioada inchirierii masinii se retine o garantie de o anumita valoare, in functie de modelul masinii pe care doriti sa o aveti. Aceasta garantie poate fi blocata pe card, fiind returnabila sau restituita, doar daca masina va fi predata in starea in care a fost luata sau va fi raspunderea financiara maxima a dumneavoastra in cazul vreunui eveniment neplacut asupra masinii.

Modalitatea in care platiti poate fi cash sau cu carte de credit la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Carduri acceptate sunt urmatoarele: VISA – VISA ELECTRON – MASTERCARD – MAESTRO.

Be Sociable, Share!

2 comentarii la „Ce date trebuie sa furnizezi firmei de rent a car pentru a inchiria o masina

  1. Pingback: Inchiriere microbuze sau minivanuri pentru vacanta

  2. Pingback: Inchireri microbuze in Bucuresti | Inchirieri auto

Comentariile sunt închise.