Servicii mixte pe piata tractarilor auto

Necesitatea firmelor de tractari auto este bine cunoscuta indiferent ca serviciile acestora servesc la deplasarea autovehiculelor defecte sau neinmatriculate sau la ridicarea si mutarea dintr-un loc in altul a autovehiculelor implicate in accidente. Dezvoltarea si aparitia acestora pe piata de consum s-a facut direct proportional cu numarul tot mai mare de autovehicule construite. Serviciile acestora sunt din cele mai diversificate, multe dintre ele oferind chiar si mecanic pentru repararea defectiunilor minore pe loc.

In afara de serviciile de tractare si depanare pe care le ofera majoritatea firmelor specializate in tractari auto, sunt si firme care ofera si servicii de inchirieri autovehicule pentru a acoperi intreaga cerere din partea clientilor. Avantajul principal in cazul apelarii la serviciile unei firme de tractari auto care poate sa si inchirieze autovehicule, este acela ca persoana care a ramas fara masina din cauza unui accident sau a defectarii acesteia, isi poate continua drumul in aceleasi conditii.

Inchirierea unui autovehicul, indiferent ca cel personal s-a defectat, este accidentat sau pur si simplu este necesara, implica cateva reguli:

  • cel care inchiriaza un autovehicul trebuie sa aiba minim 21 de ani si sa detina permis de conducere valabil categoriei din care face parte autovehiculul inchiriat.
  • autovehiculul trebuie inapoiat firmei care l-a inchiriat la data prevazuta in contractul de inchiriere, iar cantitatea de combustibil trebuie sa fie la acelasi nivel ca atunci cand autovehiculul a fost inchiriat.
  • este interzisa trecerea granitelor tarii cu autovehicule inchiriate
  • livrarea si returnarea autovehiculelor in aceeasi localitate nu se taxeaza suplimentar, dar daca se doreste ca autovehiculul sa fie predat in alta localitate decat cea in care a fost inchiriat, se va percepe o taxa calculata in functie de distanta la care se face predarea autovehiculului.
  • inchirierea autovehiculelor se face in baza unui contract de inchiriere semnat de ambele parti.

Totodata, firmele specializate in servicii de tractare auto vin in sprijinul clientilor si cu servicii de deplasare si reparare a autovehiculelor defecte in service-uri autorizate. Firmele de tractare auto din Bucuresti cauta sa isi atraga clientii oferindu-le cat mai multe servicii adiacente pentru ca persoanele care apeleaza la serviciile lor sa nu fie nevoite sa caute alte firme pentru remedierea defectiunilor, sau chiar pentru inchirierea unui autovehicul necesar clientului pe perioada in care se executa reparatiile autovehiculului defect.

Acestea sunt principalele motive pentru care combinarea mai multor servicii oferite clientilor, atrage dupa sine dezvoltarea si impunerea pe o piata tot mai selectiva si pretentioasa, a firmelor care au un management bun.

Be Sociable, Share!