Oferte speciale doar pentru inchirieri masini cu sofer

Iti amintesti care este cea mai remarcanta dorinta a ta din copilarie? Gandeste-te, ce anume o face atat de speciala si de importanta pentru tine? Probabil ai vrut sa devii pilot sau poate astronaut. Poate ti-ai dorit sa stapanesti lumea sau poate doar ai vrut sa ai suficient de multi bani incat sa poti sa iti angajezi un sofer si sa ai la dispozitie tot timpul o masina de lux. Dar din pacate realitatea te-a determinat ca pana la o anumita varsta sa circuli cu metroul, cu autobuzul, cu tramvaiul sau pe jos. Insa vine o vreme cand aceste lucruri se schimba, fie ca iti doresti mai mult, fie ca vrei sa schimbi ceva in viata ta, fie ca iti doresti cu nebunie sa te dezvolti din toate punctele de vedere. Companiile pentru inchirieri masini iti ofera toate aceste ocazii!

Sa faci tot timpul lucruri perfecte este deja mult prea greu, insa nu imposibil. Cand stii ca toate resursele se afla in tine si esti in armonie cu tine parca toate actiunile decurg mult mai usor. Numai ca, pentru a atinge astfel de stari ai nevoie in primul rand de multumire de sine. Sa iti inchiriezi o masina de lux cu sofer poate sa ti se para ca sunt doar simple mofturi, insa este o diferenta intre a inchiria o simpla masina pe care sa o conduci singur si o masina spatioasa care pe deaspura sa mai fie si condusa de un sofer profesionist, iar tie sa iti ramana decat sa stai relaxat si sa iti concentrezi gandurile pe ce vrei sa realizezi sau poate doar pe ce ai de facut in ziua respectiva.

Ai putea sa inchiriezi o limuzina pentru diferite evenimente, cum ar fi nuntile, botezurile, cununiile, agapele, o intalnire importanta de business etc. Dupa cum stiti sunt diferite companii de inchirieri masini unde se pun la dispozitie variate oferte speciale.

Pe AutoStil.NET gasiti 2 oferte speciale doar pentru inchiriere masini cu sofer: Mercedes Benz si Toyota SUV.

 

Dupa cum se stie, S-Class este o clasa superba de masini luxoase. Cei de la Mercedes au adoptat led-urile in pozitia luminilor de pozitie si pentru proiectoarele de ceata. Este o masina foarte bine gandita, cu o tehnologie avansata fata de masinile normale de pe piata, de exemplu are un sistem care te atentioneaza daca iesi in depasire fara sa semnalizezi sau te avertizeaza daca petreci prea multe ore la volan. Putin cam dubioase aceasta tehnologie, nu? Dar extrem de eficienta!  Si nu doar atat, motorul electric are multiple functii importante, cum ar fi mentinerea in functiune a directiei asistate si a aerului conditionat, insa poate juca si un rol de generator ce reincarca automat bateria.

Daca doriti sa fiti la inaltime din toate punctele de vedere, va recomand Toyota Land Cruiser, o masina impresionanta, un design masculine si cu o putere de invidiat printre SUV-urile din piata. Si partea de exterior a masinii cat si partea din interior au fost modificate pentru a evidentia o seriozitate intelectuala si dinamica.

Farurile din xenon si farurile luminilor de zi care sunt tip led-uri imbunatateste in mod semnificativ vizibilitatea si  usureaza drumul parcurs cu aceasta masina. Comfortul si  siguranta sunt asigurate  pentru absolut orice tip de client.

Cu astfel de masini este imposibil sa nu te simti a fi un om de success sau un om important, deoarece masina cu care alegi sa mergi iti reflecta pe deplin personalitatea, fiind un fel de carte de vizita pentru persoana ta si pentru imaginea ta.

Pentru a-ti urma planurile sunteti decat la un pas spre a le indeplini, ramane decat sa contactati compania de inchirieri masini, sa prezentati buletinul si sa specifici masina dorita pentru inchiriere, iar apoi sa simti placerea confortului si a adrenalinei.

Be Sociable, Share!