Masini de inchiriat pentru noul an

rent a car 2013Cateva masini sunt de remarcat pentru a fi inchiriate. Masinile elegante au fost mereu cautate pentru ca un transport sa se faca in deplina siguranta si intr-un maxim de confort.

Au fost intr-adevar cautate, deoarece prin designul lor si prin aspectul lor  transmit o atitudine unica si au o infatisare placuta de la prima vedere.

Poate ca motorul masinii , caii putere sau viteza care o prinde masina aleasa nu sunt atat de apreciate de unii , cum este apreciata proiectarea masinii. De aceea, un client, cand va cauta o masina pentru a o inchiria va avea in vedere , ca timpul petrecut in aceasta masina sa fie cat mai placut si mai simplu pentru el.

Una dintre masini care sunt apreciate si cautate este:

Opel Vectra

Opel Vectra este un automobil de familie marca Opel,  produs in Germania. Este o masina incapatoare si simpla, putand fii utilizata pentru toate actiunile care se doresc a fi intreprinse: fie ca un client doreste sa calatoareasca, sa isi rezolve treburile legate de afaceri sau sa evadeze cu familia la munte sau la mare. Este o masina moderna unde te poti simti adapostit si cu care te –ai putea face remarcat. Si spatiu pentru bagaje este suficient de mare .Opel Vectra este usor de inchiriat, iar pretul este scazut.

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 40€ 38€ 36€ 33€ 200€

In concluzie, este potrivita pentru a calatori cu familia sau pentru a face cateva ture prin oras, la mare, la munte sau in pelerinaje.

BMW 320D

Bmw –uri sunt foarte greu de intretinut, dar daca esti pasionat de Bmw-uri ai sansa  de a inchiria  una. E adevart si faptul ca mananca foarte mult combustibil. De condus, din punctual meu de vedere se conduce greu, insa cine sties a o manevreze este foarte usor.

BMW 320 D a reusit sa ia loc in topul celor mai bine cautate masini BMW,  designul fiind sport  si accelerand intr-un timp foarte scurt. Partile laterale sunt diferite fata de modele cu care ne-am obisnuit deja, fiind o masina care atrage priviri.

Dearece dimensiunile exterioare au fost proiectate sa fie mai mari, s-a marit automat si spatial interior al masinii.

Spatiul din interiorul masinii a fost finisat cu diverse decoruri intr-un argintiu mat.

Are un consum mediu de doar 4,1 l / 100 km , viteza maxima fiind de 230 km / ora  si demarajul este cuprins intre 0 si 100 km in 8 secunde, puterea motorului fiind de 163 CP .

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 65€ 63€ 59€ 54€ 300€

Pentru diferite oferte puteti contacta direct companiile de inchirieri auto: www.autostil.net, www.rent-car.ro sau www.auto-grand.ro.

Be Sociable, Share!