Rent a car, avantaj asigurare

MGARD-2Vorbeam zilele trecute cu un prieten care este director la o cunoscuta companie de contabilitate din capitala despre experientele absolute positive pe care le-am avut cu anumite companii de inchirieri auto din Bucuresti. Firma de contabilitate si audit financiar domniei sale are deja o flota respectabila si sunt binecunoscuti in Bucuresti deoarece masinile sunt inscriptionate si este aproape imposibil sa nu le remarci.

Din vorba in vorba, vorbind despre contractele de rent a car, despre facilitatile pe care le ofera anumite firme de inchirieri masini si despre ajutorul real pe care il ofera unele dintre acestea clientilor lor, de la consiliere in alegerea autoturismului potrivit pana la diverse activitati de logistica, am ajuns sa discutam si despre avantajele inchirierilor de autoturisme cu sau fara sofer.

Aici, binenteles ca am putut sa povestesc despre experientele pe care le-am avut la Cluj cu o anumita firma si despre faptul cum am ramas surprins de serviciile mult mai bune de care am avut parte dupa ce m-am intors pentru o zi din vacant ape care in acest an am facut-o in Grecia pentru o negociere si pentru a semna un contract foarte important la Bucuresti si unde am fost servit ireprosabil  Nici nu am iesit bine din aeroport si un agent al firmei de rent-a-car ma astepta cu contractul pe care l-am semnat in zece secunde iar in urmatoarele douazeci eram deja in masina.

Binenteles ca, facand o paranteza, conteaza foarte mult si daca ai deja o relatie cu firma de inchirieri, iar mie intodeauna mi-a placut sa pastrez relatiile cu partenerii de afaceri care nu m-au dezamagit.

Una peste alta, amicul imi spune ca, pentru o companie este foarte convenabil sa inchirieze masini doar atunci cand are nevoie, mai ales pentru ocaziile mai speciale deoarece aceasta solutie poate aduce importante economii. Dupa cum stim, mai ales pentru o firma asigurarile sunt mai scumpe, unele dintre ele renuntand sa mai faca si asigurarea CASCO, deoarece, aceasta de multe ori atinge valori exagerat de mari.

Aici intervine si avantajul, oarecum nerostit, al solutiei cu masini inchiriate care au in permanenta asigurarile la zi iar raspunderea soferului in caz de accident nu merge decat pana la contractul cu firma de rent a car. Si, dupa cum stim, mai ales in Bucuresti, in conditiile unui traffic extreme de supraaglomerat, intr-un oras care nu a fost conceput ca o metropola capabila sa suporte un flux de automobile atat de mare, accidentele mai ales cele usoare sunt aproape inevitabile.

Iata de ce, multe firme apeleaza pentru sectorul de business la masinile de inchiriat, costurile scazand atat din economiile cu intretinerea parcului dar si cu asigurarile.

Be Sociable, Share!