Citroen C1 – alegerea perfecta pentru a te strecura prin oras

nc-citroenSpecial creata pentru a se strecura cat mai usor prin oras, Citroen C1 este o masina compacta, economica si ecologica, foare usor de condus si foarte placuta la interior, cu o multime de compartimente de depozitare in bord, consola centrala si panourile usilor.

Cel mai mic model al marcii Citroen este o masina versatila, ideala pentru calatorii sigure atat in mediul urban cat si in suburban, motiv pentru care vine echipata cu o serie de tehnologii  precum ABS, airbag-uri, asistenta la franarea de urgenta, sistem de prindere Isofix, distributie electronica a fortei de franare si ESP.

Daca doriti sa inchiriati aceasta masina, Auto&Stil Rent a Car Romania va vine in ajutor si v-o ofera la preturi de neegalat, dupa cum veti putea observa in cele ce urmeaza:

Perioada/zile

1-3

4-7

8-15

16-30

Garantie

Pret/zi

26€

25€

23€

21€

150€

Pentru a va convinge va oferim spre comparare si pretul altei fime din tara, la achizitionarea Citroenului C1:

logo-primustrans

Perioada/zile

1-3

4-7

8-15

16-30

Garantie

Pret/zi

28€

25€

23€

20€

200€

Remarcati cu aceasta ocazie diferenta de 50 de euro pe care ar trebui sa o depuneti ca garantie in cazul in care doriti sa inchiriati aceasta masina de la alta firma decat Auto&Stil Rent a Car Romania.

In speranta ca v-am convins, echipa de experti de la Auto&Stil Rent a Car Romania va asteapta cu drag pentru a va deveni parteneri de incredere in calatoriile dumneavoastra.

Be Sociable, Share!