Inchirieri masini de Sarbatori

smart-christmas1Toate marile companii de inchirieri de automobile, dar nu numai ele, asteapta ca in fiecare an de Sarbatori o crestere semnificativa a activitatii. Si companiile locale de rent a car au de asemenea cresteri ale inchirierilor din toatat gama de servicii obisnuite de rent a car, de la inchirierile de autoturisme cu sau fara sofer cat si a autoturismelor de teren sau inchirieri de autobuze, microbuze sau autoturismelor de oras.

Activitatea sectorului de rent a car este direct influentata de turismul de Sarbatori, care este stimulat la randul sau, paradoxal, de o activitate sustinuta si pe piata imobiliara, mai exact de partea de inchirieri de apartamente si garsoniere pe termen scurt sau mediu.

Atat companiile de rent a car din Bucuresti dar si cele din orasele mari din tara au pregatit oferte speciale de inchirieri pentru perioada Sarbatorilor de Iarna, cautand sa atraga inca o parte din piata, precum si sa isi fidelizeze clientii vechi.

Oferte speciale pleaca de la preturi exceptionale atat pentru masinile obisnuite dar si pentru masinile de inchiriat din clasa de lux din care nu lipsesc celebrele Mercedes Benz sau Toyota. La aceste modele de auto, in cazul evenimentelor speciale se ofera de asemenea conditii speciale de inchiriere, unde, iarasi, pretul face diferenta.

Nu sunt uitati, in ofertele speciale de Sarbatori ale companiilor de rent a car nici clientii care doresc sa inchirieze autoturisme pe termen lung, acestia putand negocia cu succes preturile de inchiriere, lucru care poate aduce in acest sfarsit de an economii importante, diferentele de bani putand fi utilizate la cheltuielile specifice acestei luni sau, de ce nu, la plata camerei de hotel sau la alta forma de short time rent.

Clientii vechi au din start, din partea companiilor de inchirieri auto reduceri importante, acestea facan d parte din politica de fidelizare a clientilor care apreciaza, pe langa servicii de calitate deosebita, autoturism noi si bine ingrijite si atentia firmelor fata de bugetelor familiale, mai ales ca multti clienti folosesc serviciile de rent a car pentru drumuri lungi, care de obicei sunt mai costisitoare din punc de vedere al cheltuielilor, in afara localitatilor si mai putin pentru a circula in oras.

Sa nu uitam aici, in ultimul rand reducerile de pret la inchirierile facute online si, mai ales, la inchirierile facute din timp.

Be Sociable, Share!