Romania dintr-o masina de inchiriat

inchirieri autoRomania a fost si ramane una din cele mai frumoase tari nu doar ale continentului, ci ale intregii planete, o tara ale carei peisaje superbe si-au facut in repetate randuri loc in topurile locurilor ce trebuie vizitate. Este o reusita si mai importanta cu cat nu ne laudam cu prea multe la capitolul infrastructura rutiera, multe zone si implicit obiective turistice, fie ele culturale, istorice, geografice si asa mai departe, fiind de cele mai multe ori accesibile doar cu ajutorul autoturismelor.

La fel de important de mentionat e ca nu oricine are un autoturism personal, fie din cauza costurilor anuale de folosire si intretinere, fie din lipsa necesitatii, insa pentru un astfel de circuit turistic se pot gasi usor solutii. Cea mai la indemana cu siguranta e sa apelezi la o firma de inchirieri auto pentru sejurul in cauza, rezervandu-ti un autoturism mai mic sau suficient de mare incat sa corespunda planurilor tale de vacanta. Desigur, iti vei alege autoturismul si in functie de numarul persoanelor in compania carora vei calatori. Pentru o familie cu un copil un Sedan pare a fi o alegere buna raportat la volumul bagajelor, in timp ce inca un copil inseamna neaparat mai mult spatiu necesar pentru bagaje, deci o masina din clasa mare, un Crossover sau chiar un SUV. Aceeasi ultima recomandare si in situatia in care doua cupluri vor imparti autoturismul de vacanta.

Inainte de a alege una din ofertele de inchirieri auto trebuie avut in vedere si pretul pe zi, dar si cel oferit pentru o perioada de inchiriere mai mare si eventuale reduceri, dar nu in ultimul rand si termenii si conditiile serviciilor de tip rent – a – car, incluzand aici detaliile de primire – predare a autoturismului, garantia perceputa si returnarea ei, starea tehnica a masinii si alte clauze posibile. Evitati intotdeauna autoturismele neingrijite din punct de vedere vizual deoarece ele pot ascunde si eventuale probleme de natura tehnica sau mecanica neremediate. De asemenea alegeti autoturismul ce va va fi cel mai lesne de condus, evitand de exemplu trecerea de la un tip de combustibil la celalalt fara a avea experienta in prealabil, pentru a fi siguri ca serviciile de tip rent – a – car contractate vor decurge fara probleme.

Be Sociable, Share!