Misca-te liber, inchiriaza o masina!

masinaIntr-o lume care se deschide din ce în ce mai mult, este esenţial sã poţi acoperi distanţe mari în scurt timp. Sã îţi petreci vacanţa în afara ţãrii, sã derulezi afaceri cu parteneri strãini sau sã lucrezi în alt oraş a devenit o obisnuinţã. Sunt puţine persoane care, în rutina zilnicã, nu au nevoie sã parcurgã distanţe relativ mari între punctele de interes. In ziua de astãzi, civilizaţia şi ritmul alert în care trãim, responsabilitãţile din ce în ce mai ridicate ne obligã sã vedem cu alţi ochi dimensiunea drumurilor pe care le avem de strãbãtut.

« Rent a car » sunt cuvintele pe care le vedeam pânã acum douãzeci de ani doar în filmele americane si se refereau la un serviciu extrem de util, prea puţin cunoscut la noi în ţarã. In ultima decadã însã, nevoia de a satisface cererile tot mai mari cu privire la asigurarea rapidã a unui mijloc de transport individual, a dus la apariţia firmelor specializate în închirierea de maşini. Mai mult, pentru a asigura comoditatea acestui serviciu, firmele de închirieri maşini au transferat în mediul online facilitãţile pe care le oferã. Practic, indiferent în ce colţ de ţarã te afli, ai posibilitatea sã accesezi un site şi sã rezervi o maşinã care, în majoritatea cazurilor, îţi va fi « livratã » acolo unde doreşti. Dacã nu ai acces la internet, poţi sã te deplasezi la sediul firmei sau sã dai un telefon. Rezervarea maşinii nu este taxatã, plãteşti doar la ridicarea autovehiculului.

Cel mai indicat este ca, atunci când vã hotãrâţi sã închiriaţi o maşinã, sã apelaţi la o firmã de încredere, ale cãrei recomandãri pot fi verificate uşor prin pãrerile furnizate de clienţi. Existã companii internaţionale care s-au extins şi la noi în ţarã, au o suitã de oferte diverse, acoperã ca activitate oraşe din afara ţãrii, nu taxeazã suplimentar pentru anularea sau modificarea unei rezervãri, au toate costurile şi condiţiile închirierii « la vedere », garanteazã costuri minime.

In cazul în care nu vã descurcaţi cu internetul sau nu sunteţi siguri cã puteţi gãsi cea mai bunã ofertã, puteţi trece la nivelul urmãtor, apelând la o agenţie de închirieri auto, adicã la cineva care lucreazã deja cu mai multe firme « rent a car » şi vã poate pune la dispoziţie cele mai potrivite informaţii : furnizori locali, cele mai bune preţuri de pe piaţã, disponibilitate non-stop pentru a lucra cu clienţii, termeni şi condiţii avantajoase pentru serviciile de închiriere, menţionarea tuturor taxelor suplimentare în contractul de închiriere, conţinutul poliţei de asigurare anexate contractului, rãspunderea clientului faţã de eventualele pagube produse maşinii, condiţiile în care maşina se poate folosi în afara graniţelor ţãrii.

Be Sociable, Share!