3 pasi pentru a obtine preturi mici la servicii rent a car

rent a car 1Atunci cand doriti sa apelati la serviciile unei firme de rent a car exista cateva lucruri pe care trebuie sa le aveti in minte. Pentru ca decizia in ceea ce priveste costurile sa fie luata corespunzator trebuie sa obtineti raspunsurile la cateva intrebari. Asigurati-va ca lamuriti toate aspectele care influenteaza pretul final al serviciilor de inchiriere, astfel incat sa nu regretati decizia luata. In cele ce urmeaza vom puncta cateva lucruri de care va depinde pretul inchirierii.

1.Tipul autovehiculului inchiriat

De obicei atunci cand rasfoiti oferta parcului auto al firmei rent a car veti observa o departajare a autovehiculelor in cateva categorii: Economic, Compact, Lux, Business, SUV, precum si alte tipuri de autovehicule (microbuze, spre exemplu). In general cam orice firma de inchirieri auto pune la dispozitia clientilor sai toate aceste categorii.

Asadar, in functie de tipul de autoturism ales pentru a fi inchiriat depinde si pretul inchirierii.

2. Comparati tarifele mai multor firme de rent a car

Domeniul rent a car este unul care a luat amploare in ultimii ani, asa ca si numarul firmelor de profil aparute este unul considerabil. Pentru a alege cea mai buna oferta care vi se potriveste este recomandat sa comparati tarifele practicate de cat mai multe firme de inchiriere. Stabiliti mai intai de ce tip de autoturism aveti nevoie, apoi mergeti pe site-urile firmelor si comparati preturile serviciilor de inchiriere.

3. Profitati de promotiile si reducerile oferite de firma de inchirieri auto

Multe dintre firmele de inchirieri isi rasplatesc clientii care rezerva din timp ori in anumite perioade sau care aleg pachete ce includ si asigurari. Spre exemplu, in functie de numarul de zile pentru care este inchiriat autoturismul, reducerea poate fi de pana la 30%. In alte cazuri firmele care inchiriaza masini pentru calatoriile in strainatate ofera discounturi de 10-15% clientilor care opteaza pentru pachetul de asigurari complete in caz de furt si accident. Reduceri substantiale se ofera de catre firmele de inchirieri si in functie de sezon. De aceea este bine ca atunci cand contactati firma sa intrebati de reducerile oferite.

Iata deci cum puteti beneficia de servicii rent a car la cele mai bune preturi doar alegand corect firma de inchirieri auto si punand intrebarile potrivite la momentul potrivit.

Be Sociable, Share!