Sfaturi pentru inchirierea unei masini pentru vacanta cu familia

O vacanta cu familia ar trebui sa fie o experienta placuta si relaxanta, dar pentru a obtine acest lucru este nevoie de o planificare riguroasa si de o atentie sporita tuturor detaliilor. Niciun aspect al calatoriei dumneavoastra nu poate fi lasat la voia intamplarii, riscati ca vacanta mult asteptata sa se transforme intr-un cosmar. De aceea este indicat sa nu lasati nimic pe ultima suta de metri si sa faceti din timp toate aranjamentele neceare.

Daca deja ati hotarat ca o masina inchiriata este optiunea potrivita pentru vacanta dumneavoastra alaturi de familie, atunci poate ca ar trebui sa stiti cateva lucruri care sa va ajute sa alegeti corect firma rent a car.

Comparati ofertele mai multor firme inainte de a alege

In cazul in care nu ati mai inchiriat pana acum o masina, probabil ca nu cunoasteti ofertele existente. De aceea este de preferat ca inainte de a inchiria un autovehicul sa comparati mai multe oferte, de la firme diferite. Asa veti gasi fie cele mai bune preturi, fie cele mai bune reduceri si servicii suplimentare.

Pe piata de inchirieri masini exista destul de multe firme, deci se poate spune ca oferta este generoasa. Insa e bine ca la final sa alegeti varianta cea mai convenabila.

Cautati firmele de inchirieri care ofera recompense clientilor fideli

Daca inchiriati des masini probabil ca deja stiti ca unele firme ofera anumite beneficii clientilor fideli. De aceea, daca alegeti varianta vacantei cu masina in fiecare an, ar trebui sa discutati cu firma respectiva pentru a afla care sunt recompensele de care puteti beneficia: reduceri la pretul de inchiriere, la taxa pentru al doilea sofer, etc.

Nu inchiriati masina de la aeroport

Cel mai probabil pentru distantele mari veti opta pentru calatoria cu avionul. Dar o data ajuns la destinatie veti avea nevoie de o masina pentru a parcurge traseul pe care deja l-ati stabilit. Recomandarea ar fi sa nu inchiriati o masina din aeroport, veti plati mai mult. Daca doriti sa evitati aceste costuri suplimentare, cea mai buna solutie o reprezinta o inchiriere in varianta online. Asa firma va sti unde sa trimita masina: la aeroport.

Planificati atent calatoria, inchiriati din timp masina pentru traseele pe care vi le-ati propus si bucurati-va de o vacanta de neuitat!

Be Sociable, Share!