Rent a car – solutia pentru transport ieftin si rapid

Tot mai multi romani sunt plecati in strainatate, fie pentru perioade determinate, fie s-au stabilit definitiv in alta tara. Motivele cred ca le stim cu totii, nu mai are rost sa le insiram, insa ar fi bine sa discutam putin si despre momentul in care aceste persoane se intorc in tara pentru vacanta. De obicei, cei mai multi prefera sa vina in tara cu avionul. Este simplu, rapid, nu la fel de obositor ca si cu autocarul sau masina personala si mai sigur. Iar cand ajung in tara, daca familia nu are o masina pentru a-i prelua de la aeroport, trebuie sa se apeleze la un taxi. Si stim cu totii ca nu este cea mai buna solutie.

Preturile sunt destul de mari, iar pe perioada sederii, se vor cheltui multi bani cu taxiurile, avand in vedere ca aceste persoane nu vor sta doar in casa si probabil ca vor vrea sa viziteze cat mai mult, sa iasa cu prietenii in oras si asa mai departe.

Cum se pot evita taxiurile in conditiile in care transportul in comun nu este de luat in calcul din diferite motive? Apeland la firmele de inchirieri masini. Acestea pun la dispozitia celor care solicita o masina, exact tipul de masina dorit, pe perioada stabilita. In plus, masina poate fi adusa de catre reprezentantul firmei chiar si la aeroport, astfel incat nu va trebui sa mai alergati dupa taxiuri inca de acolo. De asemenea si la plecare, puteti stabili intalnirea de predare a masinii tot la aeroport, fara a va mai face griji in privinta masinii.

Taxele nu sunt deloc mari, avand in vedere preturile pentru taxiuri. Pornesc de la 17 euro/zi, dar se pot negocia in functie de perioada. Puteti inchiria pe cateva zile, saptamani sau luni, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. O cursa medie cu taxiul costa 25 lei, in conditiile in care este trafic, asa ca pretul nu este deloc mare.

Asadar, daca aveti nevoie de o masina cand veniti in tara, apelati cu incredere la firmele de rent a car.

Be Sociable, Share!