Rent a car cand masina este in service

Cosmarul fiecarui sofer este cu siguranta faptul ca masina este in service din diferite motive: accident, defectiune, inlocuire de piese si asa mai departe. Iar in cazul persoanelor care depind de masina pentru a face naveta de acasa la locul de munca, perioada in care raman fara masina poate fi destul de dificila. Noile polite auto facultative (dar si unele polite RCA, depinzand de asigurator) asigura masina de schimb pe perioada cand autoturismul personal este in service. Acest lucru este foarte bun, mai ales cand masina este o necesitate si nu un moft.

In majoritatea cazurilor, reparatiile nu dureaza doar cateva zile si in functie de ce se descopera pe parcurs, este posibil sa fie nevoie de comandarea unor piese, lucru care va mari durata in care masina se afla in service. Iar aceasta este o situatie pe care nimeni nu o doreste, insa care se poate intampla.

Asa ca daca nu aveti asigurata o masina de schimb, trebuie sa stiti ca nu este neaparata nevoie sa gasiti un vecin sau un prieten care sa mearga in aceeasi directie cu dumneavoastra, ci puteti sa beneficiati de un autoturism. Cum? Apeland la o firma de inchirieri auto.

Serviciile unei firme de rent a car nu sunt deloc scumpe, punand in balanta costurile platite pentru taxiuri spre exemplu. Iar faptul ca masina este disponibila permanent, pe toata perioada contractului de inchiriere, este un lucru extrem de bun. Practic, tot ce trebuie sa aveti in vedere este sa alegeti tipul de masina dorit, perioada si sa alimentati autoturismul de cate ori aveti nevoie. Puteti alege orice fel de masina, indiferent daca vorbim despre masini mici, de oras, care sa consume putin si care sa poata fi parcate usor, chiar si in zonele in care spatiul nu este foarte generos, sau daca vorbim despre SUV-uri, care ofera atat spatiu mai mult, dar si o siguranta crescuta.

Asadar, daca masina dumneavoastra este in service si daca nu beneficiati de o masina de schimb asigurata de firma de asigurari, tineti minte si varianta inchirierii unei masini. Este o solutie simpla, accesibila si mai ales o solutie care o sa va asigure transport in cele mai bune conditii.

Be Sociable, Share!