Promotii rent a car de primavara

Articolul de fata vine in intampinarea celor care vor sa beneficieze de reduceri la inchirierea unei masini in perioada primaverii lui 2018. Acestea sunt conditiile care trebuie respectate pentru a beneficia de oferte:

321 Rent a car 

Aceasta firma de inchirieri autoturisme ofera reduceri cetatenilor din Cluj intre 20-30%, in urmatoarele conditii: pentru un kilometraj de pana la 200 de km in medie pe zi beneficiati de o reducere de 20%; iar pentru un kilometraj cu o medie de pana la 100 km pe zi, aveti o reducere de 30%.

BDT Rent a car

BDT ofera spre inchiriere autoturismul Ford Focus cu un pret de 19 Euro pe zi. Conditiile sunt sa parcurgeti pana la 600 km in total si sa inchiriati masina pentru 5 zile. Oferta prevede folosirea autovehiculului pe teritoriul Romaniei iar Garantia acopera suma de 300 de Euro.

Meridian Rent a Car

Firma Meridian are urmatoarele promotii: daca durata inchirierii este de 7-14 zile beneficiati de 10% reducere, pentru o durata mai mare de 15 zile, aveti 15% reducere.
De asemenea, mai beneficiati de preturi promotionale la inchirierea Daciei Logan, respectiv 15 Euro pe zi si pentru Dacia Dokker Van vi se ofera pretul promotional de 17 Euro pe zi. Pentru aceste doua masini promotia este valabila daca inchiriati masina pentru minim 3 zile si pentru un maxim de 50 de km pe zi. Depasirea numarului de km se taxeaza cu 0.1 Euro + TVA per km.

Autoboca 

De la Autoboca primim o reducere de 20% la inchirierea autoturismului VW Jetta. Conform feedbackului lor, aceasta masina este foarte agreata de clientii companiei si aceata este motivul pentru care au pus la punct oferta cu pricina. In concluzie, aveti o masina extraordinara la un pret avantajos. Printre pachetele lor primotionale se mai numara si oferte pentru companii.

Auto Grand 

Aceasta companie ofera reduceri de 9% pentru persoanele care inchiriaza in avans cu pana la 20 de zile inainte de folosirea autovehiculului. Plata trebuie facuta inainte.
Pentru clientii fideli au o reducere de 11%. A fi fidel inseamna sa fi inchiriat de cel putin 3 ori in ultimele 6 luni o masina de la aceasta companie.
Pentru inchirieri pe termen lung, preturile sunt negociabile.
Pentru masinile de lux acestia acestia au oferte speciale care includ in pret si prezenta unui sofer.

Be Sociable, Share!